Cautare

1906 de rezultate pentru "pierderea gustului de pe limba" (6.97 secunde)
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Trupa Like Chocolate si Live Artist au tinut sa daruiasca fanilor un cadou special de Valentine’s Day, sub forma unui nou single, intitulat sugestiv "Placeri nevinovate".
Designerul italian a fost placut surprins s-o revada aseara pe Francesca Lucarelli! ... Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian.
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. Tristan Bernard a scris aceasta piesa acum aproximativ 70 de ani. "Eu am primit traducerea facuta de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani in urma.
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... In aceasta perioada, este in curs de dezbatere viitoarea revizuire a Constitutiei. ... Aveti in vedere modificari sau completari ale textului constitutional legate de statutul religiei/cultelor in spatiul public?
Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere. "De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti.
Afisul editiei de anul acesta a Festivalului International de Arta Lirica de la Aix-en-Provence cuprinde cateva figuri mitice, precum Clitemnestra si fiica sa Electra, sau, mai aproape de noi, bufonul Rigoletto si fiica lui Gilda.
Sunt cateva greseli cu care romanii s-au imprietenit atat de bine incat le iau cu ei peste tot: ... Incercarea de a evita cacofoniile ii face pe romani sa comita greseli mai grave. Cum ar fi inventarea de sintagme inutile.
Editura Data Group lanseaza volumul de proza scurta "4 Usi si Alte Povestiri" de A.G. ... La fel ca si varianta tiparita, publicata in 2013, versiunea electronica include douazeci si una de povestiri scurte ce au ca tema comuna iubirea, descrisa in diferite forme si ipostaze.
Dennis Deletant) - fragmente - Aderarea Romaniei la UE nu este doar o problema de natura politica. Eu as spune ca este si una de afinitate culturala.
Unirea Basarabiei cu Romania, prin actul de la 27 martie 1918, a fost inceputul minunat al actului istoric suprem al poporului roman, Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Fara aceasta pagina draga de istorie, destinul nostru ar fi fost acum cu totul altul.
Marius Tuca a publicat o poezie de dragoste (mai bine zis erotica) devenita viral pe internet. ... In limba romana exista 123 de sintagme pentru actul sexual. Plus expresia folosita de Marius Tuca. Reproducem in continuare articolul aparut pe ziuanews.ro :
(Continuare) Pentru om, asadar, intrarea in existenta este ca o plonjare intr-un ocean de potentiale risipiri, de teribile rataciri, de vanturari (atractul plecarii din fiinta neamului), de imprejurari pierzatoare (xi), din care se poate sustrage facand bine, savarsind fapte bune, prin munca si statornicie, iar la toate acestea vegheaza Dumnezeu (existenta este ograda lui Dumnezeu, este gradina divina.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman:
Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze.
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana. Este al doilea an in care elevii sustin Evaluarea Nationala in sali de curs supravegheate video.
OMISAN Farmaceutici a fost prezenta recent cu un stand la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti. Gama de spray-uri oculare NebuVis produse de compania Omisan Farmaceutici din Italia sunt singurele spray-uri cu micronebulizator pentru aplicare directa pe ochi, 100% naturale si biocompatibile.
In MTC (medicina traditionala chineza) diabetul zaharat este considerat ca fiind afectarea Focarului Superior, Mediu sau Inferior, cu suferinta pluriorganica din punct de vedere energetic. ... polidipsie (consum exagerat de lichide), uscaciune a gurii si limbii, poliurie, anorexie. Limba de culoare rosu aprins, cu depozit galbui.
google-analytics.com